De dedicated transport oplossingen van Kusters Logistic Services nemen u alle logistieke zorgen uit handen. Wij verzorgen op afroep uw transport in heel Europa. Alle denkbare maatwerk oplossingen zijn mogelijk.

Zorgeloos transport, exact zoals u wenst

Waar dan ook in Europa staan wij voor u klaar. Exact op de afgesproken tijd en plaats. Geheel conform uw wensen en eisen. Kusters Logistic Services voert dedicated de meest uiteenlopende transporten uit. Zo vervoeren wij voor opdrachtgevers zelfs showtrailers voor projecten in heel Europa. We begrijpen als geen ander hoe u uw transport uitgevoerd wil hebben en volgen daarin zeer nauwgezet uw richtlijnen. Ook als het gaat om de communicatie met uw klanten. We conformeren ons geheel aan uw regels en de afspraken die u met uw klanten heeft gemaakt.

Binnen een uur een truck tot uw beschikking

Wanneer u ons vandaag belt, dan staat er binnen een uur een truck tot uw beschikking. Het gebruik van onze dedicated trucks en ons deskundige personeel zorgen ervoor dat u aanzienlijk kunt besparen op uw transportkosten.

U kunt uw vervoer regelen zonder zelf te investeren in een wagenpark en personeel, zonder dat uw klant daar iets van merkt. U maakt de transportkosten alleen wanneer uw de omzet maakt.

Vervoer in uw huisstijl

Bij dedicated transport rijdt Kusters Logistic Services onder uw vlag. Maar in sommige gevallen is er meer maatwerk gewenst. Kusters Logistic Services biedt u in dat geval om de dedicated trucks niet alleen onder uw vlag, maar geheel in uw huisstijl te laten rijden. Onze chauffeurs kleden zich conform uw huisstijl en werken geheel volgens uw richtlijnen. Uw klant zal geen verschil zien ten opzichte van uw eigen trucks en chauffeurs.

Dedicated transport voor uw organisatie

Bent u benieuwd naar de dedicated transport oplossing die het beste bij uw organisatie past?  Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat wij voor u kunnen betekenen: