De just in time delivery services van Kusters Logistic Services stellen u in staat om uw voorraadkosten zo laag mogelijk te houden. Bij just in time delivery spreekt u van tevoren een datum en het exacte tijdstip af waarop de te vervoeren producten op de plaats van bestemmingen dienen te zijn. Kusters Logistic Services doet de rest.

Minimale voorraden

Door uw leveringen precies op tijd binnen te laten komen, bespaart u aanzienlijk op uw voorraadkosten. U heeft uw voorraden alleen in huis wanneer u ze ook daadwerkelijk nodig heeft. Daarbij is het essentieel dat u een partner selecteert die uw afhankelijkheid van de perfecte uitvoering van de just in time delivery als geen ander snapt.

Betrouwbare JIT partner

Kusters Logistic Services is uw betrouwbare vervoerder voor al uw JIT zendingen. Wij kennen uw belangen en staan ervoor garant dat uw zending exact daar is waar hij moet zijn, op het afgesproken tijdstip.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden van onze just in time delivery service?  Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat wij voor u kunnen betekenen: