Kusters Logistic Services is met recht een allround logistiek dienstverlener te noemen. We zijn onze klanten van dienst met zeer uitgebreide logistics services als supply chain solutions, (online) WMS, warehouse services en goederenopslag voor korte of langere termijn. Welke logistieke wensen u ook heeft, we zijn u graag van dienst!

Geavanceerd warehouse

In onze logistics services speelt ons geavanceerde en bijzonder goed beveiligde warehouse een belangrijke rol. Met maar liefst 5.700 m2 opslagcapaciteit zijn wij in staat om u uiteenlopende warehouse services te bieden. Zoals de opslag van goederen, zelfs wanneer u uw goederen slechts tijdelijk wenst op te slaan. Voor de opslag van goederen hanteren wij zeer scherpe, fair use tarieven.

Perfect georganiseerde goederenstromen

De logistics services van Kusters Logistic Services gaan veel verder dan het opslaan van uw goederen.

Wanneer u gebruik maakt van onze Supply Chain Solutions regisseren we uw goederenstromen. Bovendien zorgen we voor een perfecte planning van en communicatie rondom uw goederenstromen. Dankzij ons WMS systeem en online WMS oplossingen heeft u altijd perfect inzicht in de goederen die aan ons toevertrouwd hebt.

Wilt u weten wat onze logistics services voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!

Wat wij voor u kunnen betekenen: