Transportbedrijf

Kusters Logistic Services is niet zomaar een transportbedrijf. Wij zijn een echte gespecialiseerde vervoerder. Voor het transporteren van de meest uiteenlopende goederen bieden wij altijd de juiste vervoersoplossing. Ook voor maatwerk vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan simpelweg verder waar anderen stoppen.

Transport e-services

De Transport E-Services van Kusters helpen u om eenvoudiger en sneller uw transportopdrachten door te geven. Bovendien zorgen de Transport E-Services ervoor dat u real time de status van uw transportopdracht kunt inzien. Kusters Logistic Services biedt haar klanten een volledig web-based order entry en Track & Trace systeem.

Freight shipping

Hoe u uw import en export ook wenst te organiseren, Kusters Logistic Services heeft altijd een goede freight oplossing voor u. We bieden u freight shipping services over zee – sea freight-, door de lucht – air freight-, en over land – internationaal transport.

Logistic services

Kusters Logistic Services is met recht een allround logistiek dienstverlener te noemen. We zijn onze klanten van dienst met zeer uitgebreide logistics services als supply chain solutions, (online) WMS, warehouse services en goederenopslag voor korte of langere termijn. Welke logistieke wensen u ook heeft, we zijn u graag van dienst!

VAL-activiteiten

Voor uiteenlopende opdrachtgevers voert Kusters Logistics Services VAL-activiteiten uit als het assembleren van halffabricaten, om- of herlabelen, sorteren en het uitvoeren van een uitgebreide kwaliteitscontrole. Onze dag- en nachtploegen staan 24 uur per dag voor u klaar om in ons warehouse of op een door u gewenste locatie VAL- activiteiten voor u uit te voeren.

Revalidatiemiddelen

Kusters Logistic Services verzorgt de onverpakte goederenstroom van revalidatiemiddelen en diverse types fietsen voor diverse opdrachtgevers. Onze deskundige medewerkers beschikken over een ruime kennis van revalidatiemiddelen en zorgen ervoor dat het transport van uw revalidatiemiddelen perfect en schadevrij verloopt.

Nieuws

11-jun-2020

Thijs vd Broek met pensioen!

15-jan-2020

Vandaag is onze nieuwste aanwinst afgeleverd!

Vandaag is onze nieuwste aanwinst afgeleverd! Met de nieuwste uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is deze IVECO S-WAY truck een zeer goede moderne aanvulling op onze vloot en onze klanten Een mooi visitekaartje waar we trots op zijn. Ook op de weg blijven we innoveren!

Vacatures

28-jul-2020

Rangeerder / Logistiek medewerker (M/V) Kusters Logistics (± 36 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een rangeerder / logistiek medewerker voor onze avondlogistiek. Heb jij ervaring als rangeerder en werk je graag in de avonduren, reageer dan op de functie.
28-jul-2020

Logistiek medewerker voor de avondlogistiek

Wie heeft er interesse/mogelijkheden om ons te komen assisteren met het lossen + laden van onze voertuigen?
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Bel ons vandaag nog.