Uw partner voor transport en logistiek

Voor onze relaties is Kusters Logistic Services een echte allround partner voor alle transport en logistieke vraagstukken. Kusters Logistic Services is namelijk een gespecialiseerde vervoerder voor transporten over de hele wereld. Wij hebben altijd de beste vervoersoplossing voor u. Bovendien beschikken we over een groot eigen warehouse en bieden we u zeer uiteenlopende logistieke, warehouse en supply chain services aan.

Second slide

Wat wij voor u kunnen betekenen

50 jaar ervaring
Wereldwijd zijn wij actief
Uitgebreid wagenpark en warehouse
Alle soorten transport

Logistieke diensten op maat

Wij staan niet alleen 24/7 voor onze klanten klaar. Wij bedienen ze met echte logistieke maatwerk oplossingen. Geheel afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten stellen wij ons pakket aan transport en logistieke diensten voor hen samen. Daarmee zorgen wij er altijd voor dat onze klanten in staat zijn optimale resultaten neer te zetten.

Deskundig en actueel

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, een geavanceerd warehouse en zeer deskundig personeel. De deskundigheid van Kusters Logistic Services en de kwaliteit van onze diensten blijkt ook uit onze investeringen in actuele technieken die u op ieder gewenst moment inzicht geven in de status van uw opdracht. Of het nu gaat om het volgen en traceren van uw vervoersopdracht door middel van ons Track & Trace systeem of om inzicht in uw voorraden met onze on-line WMS oplossingen.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Nieuws

15-jan-2020

Vandaag is onze nieuwste aanwinst afgeleverd!

Vandaag is onze nieuwste aanwinst afgeleverd! Met de nieuwste uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is deze IVECO S-WAY truck een zeer goede moderne aanvulling op onze vloot en onze klanten Een mooi visitekaartje waar we trots op zijn. Ook op de weg blijven we innoveren!
14-jan-2019

IRU Diploma of Honour (Wolf Lijmer)

Vandaag heeft Kusters Transport aan een van onze chauffeurs het IRU Diploma of Honour overhandigd.

Vacatures

16-sep-2019

Logistiek medewerker (M/V) Kusters Logistics

28-feb-2019

Rangeerder / Logistiek medewerker (M/V) Kusters Logistics. (± 36 uur per week)

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Bel ons vandaag nog.