Kusters Facilities opent iedere deur in heel Nederland binnen 45 minuten. Wij beschikken over gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers voor het openen van alle soorten sloten. Onze slotenspecialisten zijn in heel Nederland binnen 1 uur ter plaatse.

Slotenmaker met 24 uur slotenservice

Kusters Facilities garandeert dat er binnen 1uur in geheel Nederland een vakkundige slotenmaker aanwezig is voor het openen van sloten. De slotenmakers van Kusters Facilities werken met een 24 uur slotenservice. Dat betekent dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week in heel Nederland van onze diensten gebruik kunt maken.

Niet alleen openen, ook veilig sluiten

Onze slotenspecialisten zijn gespecialiseerd in het onbeschadigd openen van deuren en ramen. Bovendien kunnen onze slotenmakers de sloten direct

vervangen, zodat het pand meteen weer veilig afgesloten kan worden.

Slotenspecialist voor iedereen

Politie, justitie, overheidsinstanties, woningbouwverenigingen, makelaars, Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) en particulieren maken veelvuldig gebruik van onze 24 uur slotenservice.

Is onze slotenservice iets voor u?

Wilt u ook van onze slotenservice of van een van onze andere speciale facilitaire diensten gebruik maken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Wat wij voor u kunnen betekenen: