24/7 facilitaire dienstverlening

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht voor de meest uiteenlopende facilitaire diensten. Zoals voor speciaal transport, speciale facilitaire diensten als ondersteuning bij calamiteiten, ontruimingen en ontmanteling van hennepkwekerijen. Maar natuurlijk ook voor veeg- en reinigingswerkzaamheden en voor het huren van verschillende materialen.

Second slide Second slide

Wat wij voor u kunnen betekenen

50 jaar ervaring
24/7 staan wij voor u klaar
Speciale facilitaire maatwerk oplossingen
Uitgebreid wagenpark en warehouse

Facilitaire diensten op maat

Wij staan niet alleen 24/7 voor onze klanten klaar. Wij bedienen ze ook met echte facilitaire maatwerk oplossingen. Geheel afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten stellen wij ons pakket aan facilitaire diensten voor hen samen. Daarmee zorgen wij er altijd voor dat onze klanten in staat zijn optimale resultaten neer te zetten.

Deskundig en discreet

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en veel materieel. De deskundigheid van Kusters Facilities en de kwaliteit van onze diensten blijkt onder andere uit onze VCA** en ISO 9001 certificering. Daarbij zijn onze medewerkers uitermate deskundig en discreet. Ze voldoen ook aan alle opleidings- en veiligheidseisen die gelden voor het verlenen van facilitaire diensten. Aangezien Kusters Facilities veel voor overheidsinstanties werkt, zijn alle medewerkers bovendien gescreend door middel van een antecedentenonderzoek en zijn ze in het bezit van VOG verklaringen.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Nieuws

11-jun-2020

Thijs vd Broek met pensioen!

24-okt-2018

Nieuw! De Kusters Facilities app

Vacatures

27-jul-2021

Medewerkers Algemene Dienst (M/V)

Wij zijn op zoek naar een medewerker Algemene Dienst.
23-jun-2021

Veegwagen machinist

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Bel ons vandaag nog.